Foto's evenementen

eerstefileooit

Filmpjes

Partner:

 

logo fehac 150-116

 

Inloggen

PAC op facebook:

FacebookLogo

VERSLAG TRADITIERIT 2014


Een mooie ervaring, deze 57e PAC-traditierit op 3, 4 en 5 oktober! Daar waren deelnemers én organisatoren het over eens. De rit was georganiseerd door het PAC-bestuur en met name door Patrick Martini. Er waren routes uitgezet door Wim Zuurhout en Lex Stibbe met hulp van Nick Macey, die ook de bezemwagen reed. De deelnemerslijst telde 30 automobielen.
Er waren verschillende arrangementen mogelijk, vanaf een compleet programma van vrijdagmorgen tot zondagmiddag tot alleen deelname aan het zaterdagprogramma zonder diner. Een goed idee was ook de variatie aan routes op met name de vrijdag: langzamer automobielen konden desgewenst een kortere route rijden en dan op een later punt weer "instromen".
Overnacht werd in Woudschoten, een hotel annex conferentiecentrum, rustig en fraai gelegen in de bossen van Zeist. Sommige oudere leden herinneren zich mogelijk dat Woudschoten vroeger eigendom was van de Nederlandse Christelijke Studenten Vereniging NCSV, die er kampen en bijeenkomsten organiseerde. De (tamelijk sobere) hotelkamers herinneren nog enigszins aan de vroegere bestemming.


De uitgezette routes waren prachtig: veel natuurschoon, bossen, stille wegen, appel- en perenkwekerijen, uitgestrekte landerijen en schilderachtig gelegen boerderijen. Het is – voor mensen die niet uit de omgeving komen – bijna ongelooflijk om te zien dat deze drukbevolkte streek rond Zeist nog zoveel groen en ruimte heeft.
Leuke verrassingen waren daarbij de "picknick-lunch" bij Lex en Margo Stibbe in hun idyllisch gelegen huis en tuin in Doorn op vrijdag (dank voor jullie grote gastvrijheid!), de rondvaart annex lunch over de Vecht en het bijzonder feestelijke diner in de Spiegelzaal van Slot Zeist op zaterdag en het uitgebreide bezoek aan het Kasteel van Amerongen op zondag. En dat alles met schitterend nazomerweer!


Dat we genoten hebben, mag duidelijk zijn. Alle hulde voor Patrick Martini én voor al degenen die hem hebben geholpen om deze PAC-traditierit tot een zeer geslaagd evenement te maken!

Elga van Wenum

 

Foto's van het evenement staan ook online. Klik daarvoor >>hier<<

Joomla 3.0 Templates - by Joomlage.com