Partner:

 

logo fehac 150-116

 

Advertentie

Inloggen

PAC op facebook:

FacebookLogo

De club kent leden en donateurs. Leden zijn in principe in het bezit van een of meer automobielen en kunnen aan alle evenementen van de club deelnemen. Donateurs zijn niet in het bezit van een automobiel, maar zijn wel betrokken bij de club. Zij ontvangen het clubblad, dat online vier keer per jaar verschijnt en de hardcopy eind van het jaar en zijn welkom op de praatmiddagen.

Bij aanmelding gaat het lidmaatschap c.q. donateurschap direct in. Uw auto is dan echter nog geen club-auto. De auto moet u apart aanmelden bij de voorzitter van de Technische Commissie ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) waarna deze zo snel mogelijk door de TC zal worden gekeurd. In het algemeen gebeurt dat tijdens de eerste rit waaraan u deelneemt.

Voor alle andere vragen, kunt u contact opnemen met de secretaris van de PAC, Elga van Wenum ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) (tel. 0031 6 55 368 346).

Aanmelden als lid van de Pionier Automobielen Club kan via de website door het invullen van onderstaand formulier en dit te verzenden door op de knop Versturen te drukken. Uw aanmelding wordt dan doorgestuurd naar de secretaris, die zo spoedig mogelijk daarna contact met u op zal nemen.
De financiƫle kant wordt geregeld door de penningmeester (zie ook bij Kosten).

 

>>Aanmelden Lidmaatschap<<

Joomla 3.0 Templates - by Joomlage.com