Nieuwsberichten

Verwelkom onze nieuwe PAC website op Valentijnsdag!

Verwelkom onze nieuwe PAC website op Valentijnsdag!

Het bestuur is verheugd jullie te vertellen dat op woensdag 14 februari onze langverwachte nieuwe website live is gegaan! En wat een betere dag om dit te vieren dan op Valentijnsdag - een dag van liefde, genegenheid voor elkaar en auto's. En nieuwe avonturen!

Klaar voor de toekomst
De nieuwe website is meer dan alleen een technische upgrade. Het is ons cadeautje aan jullie en aan de toekomst van onze Pionier-Automobielen Club. Met deze nieuwe website zijn we helemaal klaar om ons rijdend museum nog meer bekendheid te geven en hopelijk nieuwe leden aan te trekken die onze passie voor auto's delen. Er is gekozen voor een website die speciaal op clubs gericht is. Het helpt ons de leden- en de automobielen-administratie toekomstbestendig te houden. 

Dit vind je op de nieuwe website
We hebben met een grote groep PAC’ers hard gewerkt om een website te maken die niet alleen informatief is, maar ook inspirerend en gebruiksvriendelijk. Hier vind je alles wat je als lid nodig hebt om deel te nemen aan het clubgebeuren: onder andere inschrijven voor evenementen, informatie over techniek en historie, contact met andere leden en foto's van onze prachtige collectie automobielen.
In de loop van 2024 vullen we deze website steeds meer met interessante verhalen, technische informatie en foto’s. Ook zijn we van plan om de site op een later moment in een meer aansprekend visueel jasje te gieten.

Dank aan PAC’ers die geholpen hebben
Laten we trots zijn op deze mijlpaal, waarmee we met een grote groep PAC’ers een nieuwe basis hebben voor onze toekomstplannen. Het bestuur bedankt alle PAC’ers die hebben meegewerkt aan de realisatie van de website: naast alle bestuursleden waren ook Tanja Korevaar, Rinus Verstoep, Wouter Zwart, Peter Slootweg, Ellen en Coen Oudshoorn, Ramon van der Poel en Harm Slot actief betrokken.

Dit kun je verwachten na livegang
Na Valentijnsdag laten we alle digitale communicatie via de website verlopen, ook de mailings. Je kunt als eerste de uitnodiging voor de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (23 maart) verwachten en ook de facturen voor (incasso van) de contributie of donatie volgen. En daarna start ons rijseizoen met aanmeldingen voor de Openingsrit: we kunnen niet wachten!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen