Op 9 en 10 september is de Fryslan Rit verreden. Vanuit Sneek vertrokken ruim 30 auto’s (PAC & friends) voor een zonovergoten toertocht langs pittoreske plaatsen en vergezichten, historische plekken en diverse automusea.

We noemen graag nog even speciaal de stad Franeker, waar de automobielen mochten afkoelen onder een speciaal opgezette tent (!), terwijl deelnemers genoten van de lunch en het Eisinga planetarium.

De organisatie heeft duidelijk plezier in het uitdragen van Friese beziens- en wetenswaardigheden. Er is veel aandacht geschonken om het weekend goed te laten verlopen. Spontaan is door menigeen gevraagd wanneer de PAC opnieuw een rit mag rijden in deze fraaie provincie..

Dank voor het welkome onthaal, prima verblijf, bijzondere locaties en bovenal gezelligheid! Dank ook aan instanties die de rit letterlijk doorgang hebben verleend. Geweldig hoe is meegedacht met de organisatie!