Begeleid door een heerlijke herfstzon sloot de PAC het rijseizoen af op 7 oktober met een rit door de Betuwe en een deel van de Hollandse waterlinie. Maar liefst 35 PAC auto’s reden samen vanaf Fort Vuren over de vele dijken langs de Linge en door typisch Hollandse dorpen vol pittoreske dijkhuisjes. Terwijl mais en appels werden geoogst, toerden wij langs watermolens en sluizen naar de stad Culemborg. De lunch werd genoten nadat de chauffeurs met enige precisie de automobielen strak parkeerden op het kerkplein. De rit werd vervolgd langs een ander deel van de Hollandse waterlinie. Na de afsluitende borrel in Fort Vuren was het PAC rijseizoen dan echt voorbij. Dank aan de organisatoren en leden, die er samen weer een geslaagde dag van maakten. Tot de oliebollenmiddag op 9 december! 

 
PS Shout out naar de gemeente Culemborg, die ondanks meerdere evenementen in de stad actief heeft meegedacht over een geschikte parkeerplek – waarvoor onze hartelijke dank!