Uitnodiging Bourgondische Tour

Zaterdag 27 juni 2020

 

Bourgondische tour zaterdag 27 juni 2020

Beste PAC-vrienden,

Na een aantal jaren de ritten van andere PAC- organisatoren gereden te hebben trekken wij de stoute schoenen aan om zelf een rit in onze mooie omgeving uit te zetten. Spannend maar heel erg leuk om te doen.
We rijden ± 120 km door de omgeving, door kleine dorpjes als Moordrecht, Kinderdijk en Schoonhoven, achteraf weggetjes, langs/over water. Onderweg is er een hoop moois te zien, de lunch wordt genuttigd op een geweldige plaats met goed eten en drinken.

Ook hopen wij u onderweg nog met een aantal bourgondische stopjes te kunnen verrassen.
Helaas ontkomen we in deze mooie omgeving niet aan een aantal verkeersdrempels en stoplichten, des te meer tijd om even om je heen te kijken naar al het moois om je heen.

We starten de rit bij Partycentrum “La Baraque” , Zuidplasweg 12-14, Zevenhuizen. Verzamelen vanaf 9 uur voor koffie en lekkers, vertrek rit 10 uur. We verwachten rond 5 uur elkaar weer te treffen voor een eindborrel en napraten over de gereden rit aan de Rottekade 4, Zevenhuizen. Terugkeer bij “La Baraque” zal ongeveer half 7 zijn.

Voor degenen die het leuk vinden hebben we, ook bij “La Baraque”, een superluxe warm/koud buffet besproken, dit inclusief drank. Het buffet na afloop kost per persoon 38,00 euro extra (op te geven bij het inschrijven)

De rit (zonder diner) kost per persoon 37,00 euro. (Klein)kinderen t/m 18 jaar gratis.

Aanmelden voor de Bourgondische tour kan tot uiterlijk 2 juni 2020 (NB latere aanmeldingen kunnen helaas niet worden geaccepteerd, dit i.v.m. reserveringen).

We hopen u allemaal te kunnen begroeten voor een leuke rit en aansluitend een overheerlijk buffet.

Met vriendelijke groet namens de PAC
Gauthier Schmitz