Uitnodiging Groene Hart Route

 

Zaterdag 8 Juli

 

Uitnodigingsbrief PAC Groene Hart Route

Beste PAC leden,

Wij, Ellen en Suzanne Oudshoorn, als nieuwste en een van de jongste leden van de PAC organiseren 8 juli de Groene Hart Route. Het is een prachtige tocht van ongeveer 90 km, door het Groene Hart van Nederland. We starten de dag met ontvangst tussen 9.00 en 10.00 uur, waarna we gaan rijden en halverwege een leuke lunchplek geregeld is. We verwachten rond 16.00 uur op de ontvangstplek terug te zijn voor een borrel.

Bij de lunch heeft u een optie om óf een onbeperkt pannenkoeken menu te nemen óf een ‘shared lunch’ met verschillende salades, broodjes en soep.

We maken er niet zomaar een rit van, maar het wordt een heuse puzzelrit. Waarbij er verschillende puzzels en raadsels opgelost moeten worden, binnen en buiten de auto tijdens de rit, met leuke prijzen voor de deelnemers.

Hierbij alvast een voorproefje 🙂 Het antwoord is de plaats waar de route zal starten en eindigen: ‘Vrouwtjes- eenden gedragen zich rustiger dan . . . ’

Succes en tot 8 juli op de Pompmolenlaan 5, in deze plaats.

De deelnemersbijdrage voor de rit bedraagt 60 euro per equipe van 2 personen. Elke extra persoon betaalt 30 euro extra.

Opgeven kan via de website we houden u op de hoogte van de voorbereidingen. Opgeven kan tot uiterlijk 23 juni. Gelieve woonplaats, automerk, model en bouwjaar van de auto te vermelden en eventuele dieetwensen en het menu (onbeperkt pannenkoeken of de ‘shared lunch’) dat u graag zou willen. Als u van tevoren wilt betalen, dan kan dat direct via de website of door het bedrag over te maken naar rekeningnr. NL21 ABNA 0449 7743 41 ten namen van PAC evenementen.

Groetjes,

Ellen en Suzanne Oudshoorn

Ps: Voor de mensen die niet het raadsel hebben opgelost (dus nog moeten oefenen), het adres van de verzamelplek is Pompmolenlaan 5, 3447 GK Woerden

INSCHRIJVING GESLOTEN