Uitnodiging Hoeksche Waard Rit

 

27 Mei 2023

 

De A-Ford Club Nederland (AFCN) nodigt de Pionier Automobielen Club (PAC) uit voor hun Hoeksche Waard Rit op 27 mei 2023

Het is leuk om eens ervaringen te delen met een andere PréWar Club.

Na het succes van de afgelopen jaren nodigt AFCN u graag uit voor de 4e Hoeksche Waard rit, te verrijden in, u raadt het al: de Hoeksche Waard, onder de rook van Rotterdam maar dan echt heel anders.

In goed overleg met het bestuur van AFCN en met het bestuur van de PAC is besloten om dit jaar ook leden van de PAC voor deze rit uit te nodigen. Het wordt iets bijzonders dus!

We starten de dag met de ontvangst tussen 09.00 en 10.00 uur op een privé landgoed aan de Broekseweg 8, 3291 LA  in Strijen. Het belooft een interessante rit te worden van ca. 80-90 km dwars door de Hoeksche Waard. De rit is opgedeeld in een morgen- en een middaggedeelte, en we denken om 16.00 uur weer terug te zijn op de startplek. Een gezellige, laagdrempelige dag, waarbij het accent ligt op een mooie route, verrassende stops en veel gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

De kosten zijn dit jaar vastgesteld op € 17,50 per persoon (incl.lunch)

Opgeven, per mail aan: p.verweij@kliksafe.nl , dan kunnen we u op de hoogte blijven houden van de voorbereidingen. Opgeven kan tot uiterlijk 20 mei. Gelieve woonplaats, automerk, model en bouwjaar te vermelden. Als u van tevoren wilt betalen, dan kan dat op rekeningnr. NL 41 ABNA 0411 4923 49. Het kan contant ook op de dag zelf.