Uitnodiging Jubileumrit

 

24, 25 en 26 september

 

Beste PAC leden,

Dit jaar vieren wij als club ons 65-jarig jubileum. Onlangs viel er reeds een geweldige jubileumuitgave van de Tuf Tuf op de deurmat. Mooie anekdotes en beschrijvingen van de vele ritten in het 65-jarig bestaan van de PAC. En dan begint het wel een beetje te kriebelen. We willen weer de weg op met die oldtimers en de leden ontmoeten die we al zo lang niet meer hebben gezien. We willen dit jubileum vieren! En dat gaan we doen in het weekend van 24, 25 en 26 september 2021.

Wij logeren in          Bilderberg Hotel De Keizerskroon

                                   Koningsstraat 7

                                   7315 HR Apeldoorn

Dit hotel kijkt rechtstreeks uit op Paleis het Loo. Onze oldtimers kunnen bij het hotel gestald worden. Voor de auto’s en trailers is tijdens het evenement een aparte stalling geregeld. 

Vanaf deze plek hebben we routes uitgezet die leiden door het uitgestrekte natuurgebied van de Veluwe met bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Wat de Veluwe ook uniek maakt zijn de hoogteverschillen in het landschap die je het gevoel kunnen geven dat je in het buitenland bent. Denk bijvoorbeeld aan heuvels van De Posbank bij Rheden met de vele S-bochten. Dit gebied zal in dit weekend dan ook niet worden overgeslagen.

Maar de omgeving van Apeldoorn heeft meer te bieden dan alleen maar bossen. Denk bijvoorbeeld aan de IJsselvallei met z’n historische dorpjes, eeuwenoude boerderijen en molens. Heerlijk toerend door dit weidegebied en langs het verstilde Apeldoorns Kanaal ervaar je de rust en de ruimte van dit gebied. En wat te denken van de dijken langs de IJssel, waar je uitkijkt over de rijke natuur van de uiterwaarden.

Dit deel van Nederland leent zich uitstekend voor een weekend toeren met de oldtimers. Het is er rustig en het landschap is divers. Je komt op plekken waar je misschien al eerder bent geweest, maar die je steeds weer doen verbazen over hoe mooi ons eigen land toch is.

Onderweg is er voldoende gelegenheid om de benen strekken. We hebben weer goede locaties uitgezocht om koffie te drinken en gezellig te lunchen. En natuurlijk is er nagedacht over leuke onderbrekingen tijdens de routes.

Naast deze prachtige routes is er uiteraard ook gezorgd voor een leuk avondprogramma met heerlijk eten, drinken en entertainment. En de gezelligheid die maken we uiteindelijk samen! Wij hebben er zin in. Jullie ook?

Er zijn diverse arrangementen beschikbaar. Deze zien er als volgt uit:

A:  Zaterdag dagprogramma exclusief diner                                          € 60,00

B:  Zaterdag en zondag inclusief diner en overnachting                     € 385,00

C:  Het complete programma voor vrijdag, zaterdag en zondag      € 595,00

Bovenstaande bedragen zijn gebaseerd op een equipe van 2 personen en omvat alle koffiestops, de lunches en diners (arrangement B en C). De drank tijdens de lunch en het diner is inclusief.

Het programma voor het hele weekend is als volgt:

Vrijdag kunt u zich vanaf 10.30 uur inschrijven. Na de  lunch vertrekken we omstreeks 13.00 uur voor een prachtige rit over de veluwe. ‘S avonds sluiten we de dag af met een Walking Summer Diner.

Zaterdag is start om 10.00 uur (inschrijving nieuwe deelnemers vanaf 09.30 uur). Voor de arrangementen B en C is er ’s-Avonds een feestelijk 4 gangen diner.

Zondag starten om 10.00 uur. Na een afsluitende lunch verwachten omstreeks 15.00 uur het evenement te kunnen afsluiten.

Het zou leuk zijn als jullie het hele weekend met ons meegaan. Maar mochten jullie, om welke reden dan ook, een deel van het weekend willen deelnemen kan dat natuurlijk ook. Aan alle routes en programmaonderdelen is aandacht besteed.

We hopen op een grote opkomst. Maar let wel, de coronamaatregelen zijn nog steeds van kracht. Dat betekent dat de beschikbare ruimte beperkt is. Er is een optie voor 30 kamers. En als de maatregelen niet worden versoepeld is dat ook het maximale. Dus als je deel wil nemen, wacht dan niet te lang met inschrijven want vol = vol!

Voor de arrangementen B en C kan tot uiterlijk 31 juli aangemeld worden. Voor arrangement A sluit de aanmelding uiterlijk 31 augustus.

Met vriendelijke groet namens de PAC,

Patrick, Rob en Sjaak.

Vragen omtrent de Jubileumrit kunnen gesteld worden aan Patrick Martini

E-mail: pac.evenementen@gmail.com

Tel.: 06-23689381

 

INSCHRIJVING GESLOTEN