Uitnodiging Nationale Oldtimerdag

 

19 juni 2022

 

Beste PAC leden,

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad (https://oldtimerdaglelystad.nl/) is het jaarlijks terugkerende evenement voor historische automobielen, dat plaatsvindt op de derde zondag in juni. Dit jaar vindt het evenement plaats op 19 juni.

Op de Bataviaboulevard tussen de Bataviahaven en Batavia Stad staan ruim 400 oldtimers klaar voor een prachtige familiedag. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land en is zowel voor deelnemers als publiek gratis toegankelijk. Jaarlijks zijn er, naast de toch al bijzondere deelnemers, terugkerende presentaties onder noemers: Belle Epoque, The Roaring Twenties, Fire Fighters en Classic Supercars. Voor elk wat wils.

Naast de automobielen, die volgens de FIVA classificatie zijn ingedeeld, is er een aanvullend programma van kijkobjecten, optredens, automobilia markt en gezellige horeca. U kunt de dag combineren met een bezoek aan de Batavialand (museum en werf), het Batavia Stad Outlet Center en de Nationale Historische Reddingbootdag.

Dit jaar zal er ook speciale aandacht zijn voor het 65-jarig jubileum van de PAC. Met medewerking van een groot aantal leden zal er een speciale presentatie zijn van onze PAC automobielen. Ook is er een PAC paviljoen waar al onze leden en alle andere belangstellenden welkom zijn. Als lid kunt u hier gedurende de dag langskomen voor een kopje koffie en om andere leden te ontmoeten.

Vanaf 15:00 uur tot het einde van het evenement om 17:00 uur is er speciaal voor onze leden een gezellige zomer-BBQ in restaurant NEXT (https://nextrestaurant.nl/). Dit restaurant is gelegen aan het plein waar ook onze automobielen opgesteld staan. U wordt ontvangen met een glaasje bubbels en er staat diverse lekkere gerechten voor u klaar. Daarnaast kunt u onbeperkt genieten van bier, wijn, frisdank en warme dranken. Na alle beperkingen rond corona, waardoor er diverse praatmiddagen alsmede de fysieke algemene ledenvergaderingen geen doorgang konden vinden is er hier eindelijk weer voldoende ruimte om de andere leden te ontmoeten en in een informele sfeer van dit alles te genieten.

Deelname aan de zomer-BBQ kost € 20,00 per persoon.

Inschrijving geschied via onderstaande button en is mogelijk tot en met woensdag 8 juni 2022. In verband met de benodigde voorbereidingen kunnen we daarna géén inschrijvingen meer aannemen.

Het spreekt voor zich dat het evenement alleen zal kunnen doorgaan als zich geen grote wijzigingen voordoen in het Coronabeleid.

Met vriendelijke groet,

Patrick Martini

Gauthier Schmitz

Evenementencommissie

 

INSCHRIJVING GESLOTEN