25e Oldtimer & Classic Beurs Leek

 

9-10-11 oktober 2020

 

25e Oldtimer & Classic Beurs Leek

25 jaar Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek. De eerste oldtimerbeurs ooit begonnen in 1984 in de Expo hal in Leek was gelijk een succes. Vanaf 1988 werd de 5e t/m de 15e editie in 1998 in enige hal van Sportcentrum Leek gehouden. Daarna is de beurs een tijd lang niet georganiseerd. In 2011 is de organisatie weer opgestart in de veel groter geworden Sportcentrum Leek. De beurs wordt nu gehouden in twee grote hallen met meer dan 8000 m2 ruimte.

Bijzonder is wel dat er een groot aantal clubs aanwezig is. Een complete hal is daar ook voor bestemd. Ook de PAC is aanwezig. De PAC stand wordt vertegenwoordigd door Wim Bouland & Marcus v.d. Woude

De diversiteit van merken en modellen is groot. Een grote stand met Franse oldtimers en klassiekers van een zevental clubs hebben als thema limousines. Clubs als Borgward, MG Noord, Historische Automobiel Vereniging, Caravan Club, Veteranen Automobiel Club, Pionier Automobielclub, Ford Taunus M Club brengen prachtige exemplaren mee naar Leek.

Uiteraard zijn oldtimers, klassiekers en motoren uit privé collectie ook van harte welkom. Ook voor de verkoop van oldtimers is er ruimte ingedeeld. En veel verkoop-stands met onderdelen, documentatie, miniaturen, gereedschap en veel andere zaken die passen bij de beurs zijn aanwezig.

De organisatie van de beurs is bezig om specials naar de beurs te halen. Bijzondere voertuigen waarvan nog maar weinig te vinden zijn. Voor deelname en informatie kunt u terecht op de website van de beurs: http://www.oldtimerleek.nl/