Uitnodiging Praatmiddag

 

30 oktober

 

Beste PAC-leden,

Na een zeer succesvolle, regenvrije en goed bezochte Slotrit hebben we het rijseizoen met onze oude automobielen helaas weer achter de rug.

Maar niets houdt u natuurlijk tegen om er met mooi najaarsweer “gewoon” een tochtje mee te maken.

Wat de PAC betreft hebben we in oktober echter nóg een leuk evenement voor u, namelijk de Praatmiddag, waarop u elkaar ook kunt ontmoeten.

Deze praatmiddag is op zaterdag 30 oktober a.s. van 14.00 tot 17.00 uur. U bent dan te gast bij Castricum Collector Cars, het bedrijf van ons clublid Juri Castricum.

Dit bedrijf is destijds opgericht door Juri’s vader Theo en wordt nu succesvol door Juri voortgezet. 

Naast een showroom met fraaie te koop staande oldtimers beschikt Juri ook over een werkplaats waar diverse reparaties / restauraties kunnen worden uitgevoerd.

U kunt alvast een kijkje nemen op de websites www.castricumcollectorcars.nl of www.juricastricum.nl.

Adres:
Zandloper 15,
1731 LM  Winkel

Telefoon: 06-13390874

In overleg met Juri wordt tijdens de praatmiddag ook de mogelijkheid geboden om onderdelen c.q. literatuur te verkopen. Aangezien het aantal tafels beperkt is vragen wij u een eigen opklaptafeltje mee te nemen.

Wij hopen dat we ook u mogen begroeten op 30 oktober. Wij verzoeken u – in verband met ruimte en catering – om u uiterlijk 24 oktober op te geven via onderstaande button. Aan uw bezoek zijn geen kosten aan verbonden.

Met vriendelijke groet namens Juri Castricum en het bestuur van de PAC,

Peter Slootweg

 

INSCHRIJVING GESLOTEN