Uitnodiging Slotrit

 

2 oktober

 

Beste PAC leden,

We prijzen ons gelukkig dat we een tweede kans krijgen om u uit te nodigen voor deelname aan de laatste rit van dit jaar, namelijk de Slotrit.

De rit zal plaats hebben op zaterdag 2 oktober 2021 en brengt ons in het gebied tussen de Waal en de Maas, de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena.

De ontvangst is in ‘t Wellse Veerhuis, Wellsedijk 29, 5325 XN  Well, alwaar u vanaf 9.30 uur welkom bent. Hier wordt u een kopje koffie/thee met iets lekkers aangeboden. Onderaan de dijk bij het          ’t Wellse Veerhuis is voldoende ruimte om auto’s en aanhangers te parkeren.

Na de koffie zullen we rond 10.30 uur vertrekken voor een afwisselende rit door de fraaie omgeving waarbij we kunnen genieten van prachtige riviergezichten.

De lunch is gepland rond 12.30 uur bij Huis Brakel te Brakel.

Na de lunch, rond 13.45 uur, rijden we via de Wilhelminasluis naar het Land van Heusden en Altena. Om ca 14.30 maken we een tussenstop bij Oldtimer-Restauratiebedrijf Jan Steutel in Almkerk.         Jan en Sandra met zoon Robin hebben een fraaie verzameling oldtimers en hij is specialist in restauratie, onderhoud en tuning. Tevens heeft hij een uitgebreide collectie miniaturen waarlangs we door hem rondgeleid worden.  Om 15.30 uur gaan we weer de weg op om de laatste etappe te rijden.

Na terugkomst bij ‘t Wellse Veerhuis, rond 16.00 uur, kunnen we nog wat napraten en genieten van de borrelhapjes en drankjes die voor ons klaar staan. Rond 17.00 uur is het einde van het programma en kunnen we de thuisreis aanvaarden.

Voor degenen die voor of na het evenement graag ergens in de buurt willen overnachten is Hotel van der Valk in Zaltbommel redelijk dichtbij. Ook zijn er vlakbij de startlocatie B&B’s te vinden, eventueel met overdekte stalling.

Het spreekt voor zich dat de Slotrit alleen zal kunnen worden verreden als zich geen grote wijzigingen voordoen in het Coronabeleid.

Deelname aan de Slotrit 2021 kost € 25,00 per persoon.

Inschrijving geschied via onderstaande button en is mogelijk tot en met woensdag 22 september 2021. In verband met de benodigde voorbereidingen kunnen we daarna géén inschrijvingen meer aannemen.

 

Wij hopen u in grote getalen op ons laatste rij-evenement van dit seizoen te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet namens de PAC,

Jaap van Wijk

 

INSCHRIJVING GESLOTEN