Uitnodiging Twenterit

 

3 en 4 juni 2023

 

Twenterit

Het duurt nog een paar maanden, maar wij zijn al druk bezig met de voorbereiding van het tweedaagse evenement in het weekend van 3 en 4 juni aanstaande.

We verblijven dat weekend in Hotel Deventer, Birnieweg 4 in Deventer.

Een mooi en nieuw hotel van Van der Valk, met ruime kamers en goed bereikbaar via de A1. Deze accommodatie biedt voldoende parkeergelegenheid en er is genoeg ruimte voor de stalling van de trailers. En wat zeker belangrijk is: Het is een mooie uitvalsbasis voor tocht door het prachtige landschap van de provincie Overijssel.

We verwachten jullie vanaf 09.00 uur in de bar van het hotel met koffie en gebak. Om 10.00 uur vertrekken we richting Twente, een landstreek die het oostelijk deel van de provincie Overijssel omvat. Dit gebied kenmerkt zich door een glooiend landschap met kabbelende beekjes, eeuwenoude bomen en landgoederen. Maar het is niet alleen die mooie natuur die dit gebied bijzonder maakt. Ook de oude, statige boerderijen en interessante wind- en watermolens typeren deze omgeving. En niet te vergeten de vele kastelen die je in deze omgeving aantreft.

Als je een rit uitzet in dit deel van Nederland mag je natuurlijk niet de Sallandse Heuvelrug overslaan. Dat is dan ook de bestemming voor onze route op de zondag. In dit Nationale park vind je een van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van Europa. Bijzonder zijn ook de hoogteverschillen in dit gebied die bijna on-Nederlands aandoen. Het is een dynamische gebied met glooiende bossen, uitgestrekte heidevelden en indrukwekkende vergezichten.

Wij zijn dan ook van mening dat dit gebied zich prima leent voor een weekend met prachtige ritten. We doen het lekker rustig aan, zodat er voldoende ruimte is om te genieten van de mooie omgeving. Af en toe gaan we er even uit om de benen te strekken en gezellig met elkaar koffie te drinken en te lunchen. En heb je een museumkaart, neem die dan mee.

De kosten voor een equipe met 2 personen bedragen € 435,00. Voor dit bedrag krijgen jullie een volledig verzorgd weekend, inclusief ontbijt, lunches en een diner op zaterdagavond.
Rij je alleen en wil je gebruik maken van een eenpersoonskamer, dan bedragen de kosten € 295,00.
Voor degenen die alleen op zaterdag meerijden bedragen de kosten voor een equipe met 2 personen € 90,00. Voor een extra persoon, of wanneer je alleen rijdt, bedragen de kosten € 45,00.

INSCHRIJVING GESLOTEN

Met vriendelijke groet,
Rob Gunsing
Sjaak Leenders