Uitnodiging Utrechtse Heuvelrug Rit

 

9 en 10 juli 2022

 

Uitnodiging Utrechtse Heuvelrug rit 9 en 10 juli 2022

In Doorn wordt jaarlijks een historisch festival gehouden; de PAC heeft ook deze keer een uitnodiging ontvangen om met onze auto’s een stukje van dit festival in te vullen.

De start is bij hotel Woudschoten, Woudenbergseweg 54 in Zeist wat onze thuisbasis zal zijn. Vanaf 10.00 kunt u inschrijven en inchecken in het hotel.

Trailers kunt u op het terrein parkeren.

Om 11.00 uur vertrekken we vanuit hotel Woudschoten  voor een korte rit naar Doorn.

Daar, op het terrein van Huis Doorn, zullen wij de auto’s opstellen en krijgen wij een lunchpakket.    De deelnemers kunnen gedurende de lunchpauze ook rondkijken op het festivalterrein.

Daarna volgt een rit over het oostelijk gedeelte van de Utrechtse Heuvelrug.

Vervolgens keren wij terug naar het hotel waar het diner zal worden geserveerd.

De volgende dag staat een rit door het Loosdrechts plassengebied en langs de Vecht op het programma. Na de lunch vervolgen wij onze tocht langs de prachtige landhuizen en kastelen om weer bij het hotel rond 16.30 te eindigen.

De kosten bedragen per equipe van twee personen € 250. De prijs voor een extra deelnemer is niet bekend omdat 1 persoonskamers over het algemeen duurder zijn. Graag hierover contact met mij opnemen Tel. Nr. 06-51246494.

Tot slot: het hotel heeft i.v.m. hun planning gevraagd om over het aantal deelnemers zo snel mogelijk informatie te kunnen krijgen. Wij verzoeken u daarom zo spoedig mogelijk maar in ieder geval vóór 10  juni in te schrijven.

Met vriendelijke groet en tot 9 juli.

Lex Stibbe

INSCHRIJVING GESLOTEN