Nieuwsberichten

Verslag Openingsrit 20 april 2024

Verslag Openingsrit 20 april 2024

Ons rijseizoen start altijd met de Openingsrit eind april. Voorheen traditioneel op Koninginnedag, maar dat is losgelaten. Op 20 april verzamelden zo’n 30 equipes zich bij het Hotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg voor een rit van 70 kilometer door Eemland, Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug. PAC-lid Ingrid de Bruin had voor een gevarieerde route gezorgd met stops onderweg waar we prima gegeten en gedronken hebben.

Lees het Ritverslag: Openingsrit 2024: door Eemland en Gelderse Vallei

Ook meedoen?

De kop van het rijseizoen is eraf! Check onze evenementenkalender voor onze ritten en de ritten die we met bevriende clubs organiseren of waar we uitgenodigd zijn.

Ben je geen lid en wil je de sfeer in de club een keer meemaken? Neem dan contact met de Evenementencommissie via evenementen@pionierautomobielenclub.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk de foto's

1) Bekijk ons fotoalbum Openingsrit 2024

2) Bekijk de foto's van Autopics. De PAC staat in contact met Dick Groen van Autopics. Als hij gelegenheid heeft, staat Dick langs de route om foto's te maken. Deze foto's zijn eventueel ook bij hem bestellen via deze site. Volg Autopics op Facebook.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen