Nationale Oldtimerdag Lelystad (2 daagse)

Over dit evenement

Categorie
Ritten PAC
Organisator
Evenementencommissie
Datum
15 - 16 jun. 2024
Locatie
15 juni Ermelo en 16 juni Lelystad

PAC & Friends Pre-Lelystad Nationale Oldtimerdag Event

Speciaal rondom de Nationale Oldtimerdag in Lelystad organiseert de PAC een tweedaags evenement die openstaat voor PAC-leden én hun vrienden die geen PAC-lid zijn. We willen als PAC onze mooie rijdende mobiele erfgoed presenteren aan de bezoekers van dit unieke evenement. We streven ernaar om vooral jongere mensen in contact te laten komen met de verhalen en techniek van onze historische voertuigen. Jouw aanwezigheid en deelname is daarin essentieel. Kom je ook?

Op zaterdag 15 juni rijden we vanuit Ermelo een rit over de noordkant van de Veluwe. We dineren en overnachten in Ermelo.

Op zondag 16 juni van de Nationale Oldtimerdag rijden we om 8.30 uur in een grote stoet naar Lelystad. Daar rijden we in paradevorm het festivalterrein op. Een deel van de auto’s parkeren om de informatiestand van de PAC heen om ons het rijdend museum van de PAC te presenteren. Zo kunnen veel mensen kennismaken met de PAC en zien hoe uniek onze auto’s en de vereniging zijn.

De rest van de deelnemers doet mee aan de korte rit van de Nationale Oldtimerdag zelf.

Kun je zaterdag niet meedoen? Kom dan zondag rechtstreeks naar Lelystad. Daar kun je je bij de stoet aansluiten. We laten je dan weten wat het verzamelpunt is. Meld je gewoon aan via ons evenement op deze website voor 16 juni. Apart aanmelden bij de Nationale Oldtimerdag is dan niet nodig. We geven jouw aanmelding door aan de organisatie van de Nationale Oldtimerdag.

Programma zaterdag 15 juni in Ermelo

Locatie

Hotel Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1 
3852 LA Ermelo 
www.heerlickheijdvanermelo.nl

 • Verzamelen om 12.00 uur.
 • Je wordt ontvangen met koffie en iets lekkers.
 • Iedereen die dat wil kan op eigen kosten hier lunchen (dit is dus niet inbegrepen bij het inschrijfgeld)
 • De rit start om 13.30 uur.
 • Rond 17.00 uur komen we terug bij het hotel.
 • Iedereen die een kamer heeft geboekt, kan dan inchecken.
 • Er is tijd tot het diner om nog even na te praten, een borreltje te genieten (op eigen kosten) of even de rust van de hotelkamer op te zoeken.
 • Vanaf 20.00 uur genieten we daar van een buffet.

 

Programma zondag 16 juni in Lelystad

08.30 u - Vertrek met klassieke auto’s vanuit Ermelo naar Lelystad

09.15 u – Opstellen op nader te bepalen locatie in Lelystad

09.30 u – Oprijden naar Bataviawerf en opstelling auto’s

11:00 u - Start rit van circa 60 km

17.00 u - Einde programma

17.00 u – Retourrit naar Ermelo

Bij inschrijving via de PAC-website voor dit evenement ben je automatisch ingeschreven voor de Nationale Oldtimerdag in Lelystad.

Vanaf dat moment ontvang je rechtstreeks van de organisatie van de Nationale Oldtimerdag Lelystad mededelingen en informatie als zij iets te melden hebben. De organisatie van de Nationale Oldtimerdag Lelystad heeft een korte rit uitgezet waaraan je kan deelnemen. Tevens zijn er voor iedere deelnemer een rallyschild, consumptie-waardebonnen, een lunchpakket en een goodiebag.

Kosten

 • Hotelkamer: € 136 (2-persoons kamer incl. ontbijt)
 • Diner: € 38  excl. drankjes per persoon
 • Overige kosten:  € 16 per persoon
 • Totaal: € 244 per equipe van 2 personen
 • Inschrijven voor het hotel kan tot 14 mei daarna kan organisatie dit niet meer garanderen en moeten deelnemers zelf contact zoeken met het hotel.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Neem dan contact op met de Evenementencommissie van de PAC via evenementen@pionierautomobielenclub.nl.

Voor meer informatie over de Nationale Oldtimerdag kijk je op de website nationaleoldtimerdag.nl