Lidmaatschap

Heb je interesse om lid te worden van de PAC? Welkom! Hier vind je alle informatie over het lidmaatschap en het aanmeldformulier.

Dit verwachten we van je als lid

Om lid te worden van de PAC hoef je niet te beschikken over een bepaald merk auto. Belangrijk is wel dat de auto waarmee je je inschrijft uiterlijk in 1940 is gebouwd én dat die in originele staat verkeert. Ook verwachten we dat je bij de ritten met deze auto deelneemt.

Heb je nog geen geschikte auto?

Beschik je (nog) niet over een geschikte auto en draag je de club wel een warm hart toe? Word dan donateur. Je bent welkom bij alle activiteiten van de club en ontvangt dezelfde informatie als de leden. Het tarief voor donateurs is lager.

Ben je jonger dan 25 jaar?

Ben je jonger dan 25 jaar op 1 januari van clubjaar? En heb je een geschikte auto van 1940 of ouder? Voor jou hanteren we een speciaal gereduceerd tarief voor het lidmaatschap.

Wat kost het lidmaatschap?

Bij de PAC innen we de contributies voor het lidmaatschap via een automatische incasso. Je geeft hiervoor toestemming bij je inschrijving. In januari van elk jaar wordt de contributie van je rekening afgeschreven. Een voordeel van automatische incasso is dat je hier niet over hoeft na te denken en het bespaart de club veel administratiehandelingen.

Soort lidmaatschapContributie 2024 via automatische incassoContributie 2024 met factuur
Lid vanaf 25 jaar€67,50€70,00
Lid onder 25 jaargereduceerd tariefnvt
Betaal je liever niet via automatische incasso? Dan sturen we je aan het begin van het verenigingsjaar per e-mail een factuur met het verzoek om de contributie te betalen. We brengen dan €2,50 extra in rekening brengen voor de administratie. Zie tabel hiervoor.

Hoe meld je je aan als lid?

Wil je lid worden? Dit kan eenvoudig met door het aanmeldformulier in te vullen met je persoonlijke gegevens en de gegevens van je auto op de pagina Aanmelden als lid of donateur.

Je ontvangt daarna een bevestiging van je inschrijving per e-mail. Via post sturen we je een welkomstpakket toe met onder andere een exemplaar van het laatste clubmagazine, de Tuf-Tuf.

Wat moet je doen om je lidmaatschap te beëindigen?

Het lidmaatschap geldt steeds voor een jaar, van 1 januari tot en met 31 december. Wil je je lidmaatschap opzeggen? Jammer dat je de club verlaat! Stuur een e-mail naar secretaris@pionierautomobielenclub.nl. Doe dat voor 1 december voorafgaand aan het jaar waarin je geen lid meer wilt zijn.