Wat bieden wij?

Heb je interesse om je enthousiasme voor prewar cars te delen met andere liefhebbers? Word dan lid van de PAC.

Dit is wat je mag verwachten van je lidmaatschap:

 1. Mogelijkheid tot deelname aan 6 of meer ritten per jaar. Je betaalt alleen nog de kostprijs van lunch, diner en/of hotelovernachting. Berucht is de zogeheten PAC-kroket, zonder deze zijn onze lunches niet compleet!
 2. Afwisselende ritten die verschillend van karakter zijn en verspreid over Nederland plaatvinden. Ons motto daarbij is: zo min mogelijk verkeersdrempels en verkeerslichten.
 3. Goed verzorgde ritten compleet met routeboek, rallybord, oliematje en versnaperingen voor onderweg, inclusief koffie, lunch en borrel. Ook is de route meestal digitaal beschikbaar via RouteYou.
 4. Extra activiteiten buiten het rijseizoen: 2 praatmiddagen en een oliebollenmiddag, waarbij techniek en historie verbonden wordt met gezelligheid.
 5. Gezelligheid in een ongedwongen sfeer, waar partners ook een warm welkom krijgen.
 6. Onderdeel van een groep gelijkgestemde liefhebbers van alle automobielen die voor 1 januari 1941 zijn gebouwd
 7. Contact met ruim 200 eigenaren van ruim 300 automobielen: een brede verscheidenheid aan bijzondere auto's, allemaal met hun eigen rijke geschiedenis en verhaal.
 8. Toegang tot alle kennis bij de leden over techniek, merken, onderdelen, materialen, adressen, enzovoort
 9. Toegang tot het historisch en technisch archief van de PAC bij het NCAD in Helmond
 10. Meerdere nieuwsbrieven met historische verhalen over automobielen en het actuele nieuws.
 11. Een keer per jaar ons glossy magazine Tuf-Tuf met allerlei weetjes over de PAC, technische informatie, restauratieprojecten, aankondigingen en verslagen van ritten.
 12. De algemene ledenvergadering waarin je stem geldt bij beleidsvoorstellen van het bestuur. Deze organiseren we op een bijzondere locatie dat iets te maken heeft met historie en mobiel erfgoed. Er is dan een rondleiding of lezing, gecombineerd met een lunch en/of borrel.

En dit alles voor een bijdrage van maar 70 euro per jaar!

Interesse in lidmaatschap?

Heb je interesse in het clubgebeuren bij de PAC? Neem dan een keer vrijblijvend deel aan een van onze ritten of andere activiteiten. Je ontmoet ons ook op de Nationale Oldtimerdag in Lelystad. Na afloop beslis je of je lid wordt. Lees verder op Aanmelden.

Beschik je niet over een historische automobiel en wil je wel deelnemen aan de PAC? Dan heb je de mogelijkheid om donateur te worden. Het is fantastisch om een gezamenlijke interesses en enthousiasme voor hetzelfde onderwerp met elkaar te delen. Lees verder op Donateur.