Donateur

Heb je interesse om donateur te worden van de PAC? Welkom! Wij zijn blij met elke vorm van betrokkenheid en ondersteuning. Lees verder voor alle informatie over het donateurschap en vul het aanmeldformulier in om je aan te melden.

Wat kan ik verwachten als donateur?

Beschik je (nog) niet over een geschikte auto en draag je de club wel een warm hart toe? Word dan donateur. Je bent welkom bij alle activiteiten van de club en ontvangt dezelfde informatie als de leden. Je mag ook de ledenvergaderingen bijwonen, maar hebt geen stemrecht.

Wat betaal je als donateur?

De minimum contributie voor donateurs is lager dan de contributie voor leden. Je betaal per verenigingsjaar, dat loopt van 1 januari tot en met 31 december. Meer doneren mag natuurlijk ook!

Bij de PAC innen we de contributies via een automatische incasso. Je geeft hiervoor toestemming bij je inschrijving. In januari van elk jaar wordt de contributie van je rekening afgeschreven. Een voordeel van automatische incasso is dat je hier niet over hoeft na te denken en het bespaart de club veel administratiehandelingen.

LidvormContributie via automatische incasso 2024Contributie met factuur 2024
Donateurminimaal €28,50minimaal €31,00


Betaal je liever niet via automatische incasso? Dan sturen we je aan het begin van het verenigingsjaar per e-mail een factuur met het verzoek om de contributie te betalen. We brengen dan €2,50 extra in rekening brengen voor de administratie.

Hoe meld je je aan als donateur?

Wil je je aanmelden als donateur van de PAC? Dit kan eenvoudig met door het aanmeldformulier in te vullen met je persoonlijke gegevens op Aanmelden als lid of donateur.

Je ontvangt daarna een bevestiging van je inschrijving per e-mail. Via post sturen we je een welkomstpakket toe met onder andere een exemplaar van het laatste clubmagazine, de Tuf-Tuf.

Hoe zet je je donateurschap om in lidmaatschap?

Heb je een geschikte auto aangeschaft die uiterlijk in 1940 is gebouwd? Dan kun je met deze auto lid worden. Je zet dan je donateurschap om in een lidmaatschap. Kijk op de pagina Lidmaatschap wat lid zijn inhoudt. Om deze omzetting in gang te zetten, stuur je een e-mail naar secretaris@pionierautomobielenclub.nl.

Wat moet ik doen om mijn donateurschap te beëindigen?

Donateur van de PAC zijn, geldt steeds voor een jaar, van 1 januari tot en met 31 december. Wil je je donateurschap opzeggen? Jammer dat je de club verlaat!  Stuur een e-mail naar secretaris@pionierautomobielenclub.nl. Doe dat voor 1 december voorafgaand aan het jaar waarin je geen donateur meer wilt zijn.