Sponsor met SponsorKliks

Met SponsorKliks kan iedereen een financiële bijdrage leveren aan de Pionier-Automobielen Club, zonder dat het je een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en de PAC ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Media Markt, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar de PAC. En nogmaals, het kost je niets extra!

Ga naar de SponsorKlikspagina van de PAC

Tip: voeg deze pagina toe aan de favorieten in je browser!

Wil je de PAC ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van PAC. Voor jou een kleine moeite, voor PAC zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de advertentiebanner op de homepage onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de webwinkel die je wil gebruiken.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van de PAC. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert de PAC hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken.
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch de PAC weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de PAC is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert de PAC niets op.