Openingsrit 2024

Over dit evenement

Categorie
Ritten PAC
Organisator
Evenementencommissie
Datum
20 apr. 2024
Locatie
Utrechtse Heuvelrug & Eemland

Openingsrit 2024

Op zaterdag 20 april organiseert Ingrid de Bruine de openingsrit. Het belooft een mooie, gevarieerde rit te worden met als startpunt het mooie Soesterberg, van waaruit de rit je naar het noorden richting Eemmeer leidt en vervolgens het oosten van de provincie Utrecht aangedaan wordt met tevens een stukje Gelderland.

Vertrekpunt

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraatweg 20
3769 AS Soesterberg
Googlemaps
Routekaart downloaden

Programma

  • Ontvangst: 09.30 uur
  • Start van de rit: 10.15 uur
  • Verwachte eindtijd: 16.30 uur met aansluitend
  • een borrel tot 18.00 uur

Parkeren

Bij conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het ruime parkeerterrein beschikt over 275 gratis parkeerplekkenin. Een aantal parkeerplekken is speciaal gereserveerd voor trainers, mindervaliden en motoren. Daarnaast zijn er 16 elektrische oplaadpunten.

Informatie hotel

Het conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is een gebouw met een geschiedenis die teruggaat naar begin vorige eeuw. Het hotel bestaat uit twee historische gebouwen, een voormalig missiehuis en een klooster. Meer informatie is te vinden op de website van het hotel.

Mocht je gebruik willen maken van een hotelkamer in dit hotel, dan kun je op eigen initiatief een hotelkamer reserveren via hun website:

De rit eindigt hier ook met een borrel. Het is zeker de moeite waard om in dit mooie gebouw een borrel te komen drinken. Het pand is van binnen gerenoveerd en straalt warmte en sfeer uit. Bij mooi weer kan er plaats genomen worden op het terras aan de achterzijde van het gebouw.

Kosten

Het inschrijfgeld bedraag €37,50 p.p.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 3 april!   
Klik in de linkerkolom op de knop Tickets kopen.

 

Graag tot ziens op 20 april!

Hartelijke groeten,
Ingrid de Bruin