Alle blogs

Fryslan Rit september 2023

Op 9 en 10 september is de Fryslan Rit verreden. Vanuit Sneek vertrokken ruim 30 auto’s (PAC & friends) voor een zonovergoten toertocht langs pittoreske plaatsen en vergezichten, historische plekken en diverse automusea.

We noemen graag nog even speciaal de stad Franeker, waar de automobielen mochten afkoelen onder een speciaal opgezette tent (!), terwijl deelnemers genoten van de lunch en het Eisinga planetarium.

De organisatie heeft duidelijk plezier in het uitdragen van Friese beziens- en wetenswaardigheden. Er is veel aandacht geschonken om het weekend goed te laten verlopen. Spontaan is door menigeen gevraagd wanneer de PAC opnieuw een rit mag rijden in deze fraaie provincie..

Dank voor het welkome onthaal, prima verblijf, bijzondere locaties en bovenal gezelligheid! Dank ook aan instanties die de rit letterlijk doorgang hebben verleend. Geweldig hoe is meegedacht met de organisatie!

Ansicht uit Friesland..


Verhaal over een Auburn: hoe het zo gekomen is
05jan

Verhaal over een Auburn: hoe het zo gekomen is

Harm Slot is jaren bezig geweest met de aanschaf en restauratie van een Auburn. In dit artikel doet hij uit de doeken waarom hij per se...

Slotrit 2023
29dec

Slotrit 2023

Begeleid door een heerlijke herfstzon sloot de PAC het rijseizoen af op 7 oktober met een rit door de Betuwe en een deel van de...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen