Nieuwsberichten

Inschrijven voor PAC & Friends Pre-Lelystad op 15 en 16 juni

De PAC wil de jongere generatie meer enthousiast maken voor de historische waarde en bijzondere techniek van de generatie auto’s van voor de Tweede Wereldoorlog. Deelname aan de Nationale Oldtimerdag waar een groot publiek op af komt, geeft daartoe een uitgelezen kans. Dit weekend gaan we als PAC met zo veel mogelijk auto’s deelnemen aan de Nationale Oldtimerdag in Lelystad. We combineren dit met een eigen PAC-rit tot een tweedaags evenement op zaterdag 15 en zondag 16 juni: PAC & Friends Pre-Lelystad Event. Ook vrienden van PAC-leden die geen lid zijn, zijn uitgenodigd om mee te doen.

'WE ZOEKEN CONTACT MET DE JONGERE GENERATIE'

Zo veel mogelijk auto's

De PAC vindt het belangrijk met zoveel mogelijk historische auto's op de Nationale Oldtimerdag te verschijnen. Daarom roepen wij zowel PAC-leden als niet-leden (maar wel in bezit van een vooroorlogse oldtimer) op om zich aan te melden voor dit gezamenlijke evenement waarin de PAC samenwerkt met de Nationale Oldtimerdag.

PAC is speciale gast 

De invloed van de automobiel op de ontwikkeling van onze samenleving, en de samenleving op haar beurt op de ontwikkeling van de automobiel, is zeker in de leeftijdsklasse van de PAC auto onmiskenbaar geweest. Daarnaast zie je historische automobielen spaarzaam in het straatbeeld. Hoe kunnen wij het belang en laten we niet vergeten: de schoonheid van onze automobielen tonen aan de wereld wanneer wij niet zichtbaar zijn? De PAC staat daarom op de Nationale Oldtimerdag als speciale gast  in de schijnwerper van dit evenement.

Schrijf je in

Help mee onze rijdende, beeldschone en museumwaardige auto's aan het publiek te tonen en schrijf je in! De inschrijving verloopt geheel via de website van de PAC en staat nu open. Je wordt ook automatisch ingeschreven voor de Nationale Oldtimerdag in Lelystad op 16 juni.

Ga naar het evenement PAC & Friends Pre-Lelystad Event

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen