Nieuwsberichten

Kom in de stemming voor de Nationale Oldtimerdag met DRIVE magazine

In de april editie van DRIVE magazine vertelt Tjitske Kok in het artikel op pagina 4 over de ambitie van de PAC om de jongere autoliefhebbers bij onze club te betrekken en hen enthousiast te maken voor de culturele en historische waarde en de techniek van deze generatie auto's. De Pionier-Automobielen Club (PAC) werkt samen met de Nationale Oldtimerdag, is daar te gast op zondag 16 juni en organiseert een tweedaags evenement hieromheen.

Bekijk DRIVE magazine - editie april

Meedoen aan de PAC & Friends Pre-Lelystad Nationale Oldtimerdag Event op 15 en 16 juni

Speciaal rondom de Nationale Oldtimerdag in Lelystad organiseert de PAC een tweedaags evenement die openstaat voor PAC-leden én hun vrienden die geen PAC-lid zijn. We willen als PAC onze mooie rijdende mobiele erfgoed presenteren aan de bezoekers van dit unieke evenement. 

Bekijk het evenement en schrijf je in

Drive magazine

Het gratis maandelijkse online magazine ‘Drive’ wordt uitgegeven door de Nationale Oldtimerdag. Dit is de grootste eendaagse oldtimermeeting in de Benelux. Het magzine neemt de lezer mee naar opvallende gebeurtenissen en presentaties uit het bestaan het evenement, beschrijft het belang van de automobiel voor de samenleving, informeert over actuele ontwikkelingen in de oldtimerwereld en geeft de lezer een inkijkje in het programma op weg naar de komende editie van dat door velen gewaardeerde evenement.

Bekijk alle DRIVE magazines

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen